07/12/2017

FAQ Suomeksi

Ilmoittautumismaksu
Maksu on 40-50euroa per osallistuja riippuen affordable papers siitä mihin kilpailuun ilmoittautuu.

Maksu lapselta alle 16 vuotta on 20eur.

Olen sairastunut/loukkaantunut enkä voi osallistua. Kuinka teen?
Wolfrace ei korvaa ostettuja lippuja.

Milloin voi viimeistään ilmoittautua?
Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.4.2020.

Kuinka voin liittyä joukkueeseen?
Ilmoittautumisen yhteydessä annat sovitun joukkueesi nimen.

Lähtevätkö saman joukkueen jäsenet samaan aikaan?
Kyllä

Mikä on ikäraja kilpailuun osallistumiseen?
Voit osallistua kun olet täyttänyt 16 vuotta. Lapsilla, jotka ovat 10-15 vuotiaita, on oma kilpailu ja heidän rantansa on lyhyempi ja esteet ovat lapsille sopivia.

Olenko vakuutettu järjestäjän toimesta?
Et, kaikki osallistuvat OMALLA VASTUULLA. Wolfrace ja järjestäjä eivät ole vastuussa osallistujan loukkaantumisesta tai varusteiden rikkoutumisesta. Tarkista vakuutuksesi kattavuus. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista.

Saanko tiedon lähtöajasta ennen kilpailua?
Lähetämme sähköpostitse lähtönumerosi ja lähtöajan noin kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Ota mukaan henkilötodistus, tarvitset sitä kun kuittaat kilpailukuoresi ja ajanottosirusi. Kilpailukuori on haettava viimeistään tunti ennen lähtöä. Kuoresta löydät kaikki mitä tarvitset.

Henkilötiedot
Voidaksemme käsitellä osallistumisesi tarvitsemme henkilötietosi kuten etu- ja sukunimesi, kotipaikkasi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi. Pidätämme oikeuden säilöä nämä tiedot. Emme luovuta osallistujien henkilötietoja kolmannelle osapuolelle. Kotisivuillamme ilmoitamme osallistujan nimen, sukupuolen, kotipaikan ja ikäluokan osallistujalistan yhteydessä sekä kilpailun tulokset.

Markkinointi
Ilmoittautumalla annat meille oikeuden käyttää markkinointitarkoituksessa kuvia ja videoita, jotka otetaan kilpailun aikana.

Ostoehdot
Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.

Mistä voin hakea kilpailukuoreni?
Haet kilpailukuoresi kilpailualueella olevasta kisakansliasta viimeistään tunti ennen eräsi lähtöaikaa. Kuoresta löytyvät numerolappu, ajanottosiru ja osallistumisranneke.

Milloin on lähtö?
Lisätietoa lähempänä kilpailua. Kaikille osallistujalle lähetetään sähköpostitse lähtöajat noin 1-2 viikkoa ennen kilpailua. Tämä tieto tulee näkymään myös kotisivuilla.

Koska tarkemmat aikataulut julkaistaan?
Viimeistään viikko ennen tapahtumaa.

Kuinka monta jäsentä voi joukkueessa olla?
Minimimäärä on kaksi henkilöä, ylärajaa ei ole. Joukkuekilpailussa kilpaillaan joukkeen keskiarvoajalla. Jokainen osallistuja saa myös oman henkilökohtaisen ajan.

Onko kilpailualueella pukuhuoneita?
Rajoitetusti. Tiedotamme tarkemmin lähempänä tapahtumaa, samassa sähköpostissa lähtöaikojen kanssa.

Pitääkö olla huippukunnossa?
Wolfrace esteratakilpailun tarkoituson, että kilpailu on hauska tapahtuma kaikille osallistujille. Jokainen saa juosta omalla vauhdilla mutta maksimiaika on kolme tuntia.

Mitä tapahtuu jos en pysty suorittamaan estettä?
Jos osallistuja ei pysty suorittamaan estettä tai hänen mielestään este on pelottava/hankala, osallistuja suorittaa esteellä sovitun rangaistuksen ja jatkaa sen jälkeen kisaa normaalisti. Kilpailu ei saa olla totista tota eikä tärkeintä ole aika, vaan että tapahtuma on hauska.

Mitä tapahtuu jos loukkaantuu?
Ensiapua on saatavilla.

Minkälainen varustus minulla pitää olla?
Suosittelemme maastojuoksukenkiä, vaatteita, jotka kuivuvat nopeasti koska tulet todennäköisesti kastumaan useassa tilanteessa. Vältä puuvillaista vaatetusta, kostuessaan painavat enemmä kuin polyesteri. Hyvät, kumipintaiset hanskat ovat eduksi märillä esteillä.

Saako osallistua piikkikengillä?
Ei, ehdottomasti kiellettyä. Piikkikengät ovat kiellettyjä, koska voivat aiheuttaa esteiden rikkoutumisen tai kanssakilpailijan loukkaantumisen. Mikäli kilpailijalla huomataaan piikkikengät, hänet hylätään välittömästi ja poistetaan kilpailusta. Osallistumismaksua hänelle ei palauteta.

Mistä löydän tietoa sijoittumisestani?
Tulokset löytyvät kotisivuiltamme kilpailun jälkeen. Ensimmäinen tuloslista heti kilpailun jälkeen on aina alusta, mahdollisia muutoksia voi tuloslistaan tulla.

Järjestäjä
Närpes Brandklubb / Kraft Skidor

SÄÄNNÖT JA EHDOT 2019 WOLFRACE –KILPAILUUN OSALLISTUJILLE

Luethan seuraavat Wolfrace 2019 tapahtumaan osallistumisen ehdot huolellisesti läpi. Säännöt koskevat Wolfrace 2019 kilpailuja, koska osallistujat voivat ilmoittautua järjestäjälle molempiin tapahtumiin. Ilmoittautumalla kilpailuun osoitat lukeneesi ja ymmärtäneesi ehdot ja säännöt ja sitoudut niihin.

Ikäraja
Wolfrace 2019 kilpailujen ikäraja on 16 vuotta (16 vuotta täyttäneet). Lapset vuonna 2009 syntyneet ja sitä vanhemmat voivat osallistua Wolfrace 2019 kilpailuun ikäluokittain.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen Wolfrace –kilpailuun tapahtuu osoitteessa eqtiming.fi

Tarvitset kuvallisen henkilöllisyystodistuksen rekisteröityessäsi ja noutaessasi kilpailukuoresi kisapäivänä. Henkilöllisyystodistuksen puuttuessa kilpailija ei pysty osallistumaan kilpailuun, eikä osallistumismaksua palauteta. Kilpailukuori on noudettava henkilökohtaisesti. Jos olet ilmoittanut joukkueen, joukkueen yhteyshenkilö kuittaa joukkueen kilpailukuoren. Järjestäjät lähettävät viimeistään 2 viikkoa ennen Wolfrace –tapahtumaa osallistujien lähtöajat. Turvallisuuden vuoksi tapahtumissa on maksimiosallistujamäärät.

Maksettuja osallistumismaksuja ei palauteta.

Wolfrace –kilpailu
Yhteenkään esteeseen ei saa sukeltaa pää edellä.

Jokainen osallistuja saa ajanottosirun, joka kiinnitetään nilkan ympäri. Ajanottosiru palautetaan maaliintulon jälkeen maalialueella olevaan koriin tai valvojalle välittömästi mahdollisen keskeytyksen jälkeen. Palauttamattomasta ajanottosirusta peritään 100eur.

Jos kilpailija haluaa tai on pakko keskeyttää kilpailu, tapahtuu keskeytys mieluiten esteellä. Estevalvoja poistaa kilpailijalta ajanottosirun ja ilmoittaa järjestäjälle keskeytyksestä.

Vastuu ja riskit
Osallistujat ovat tietoisia siitä, että Wolfrace ovat fyysisesti haastavia kilpailuja, johon kuuluu 7 km juoksu sisältäen 20-40 estettä. Huomioithan, että tämä on raskaampi verrattuna yhtä pitkän matkan juoksemiseen tasaisella tiellä, ilman esteitä.

Osallistujat kilpailevat omalla vastuulla eivätkä voi kohdistaa minkäänlaisia vaatimuksia Wolfrace –kilpailulta tai järjestäjiltä (Närpes Brandklubb/Kraft Skidor) eivätkä alueen omistajilta ennen kilpailua, sen aikana tai sen jälkeen.

Osallistujien pitää parhaan kykynsä mukaan valmistautua kilpailuun harjoittelemalla sekä hakemalla informaatiota tapahtumasta tapahtuman kotisivuilta ja sosiaalisessa mediassa ennen tapahtumaa.

Osallistujien pitää osata uida vähintään 50m syvässä ja kylmässä vedessä.

Wolfrace ei ole vastuussa varkauksista tai henkilökohtaisten tavaroiden hukkumisesta kisan aikana. Wolfrace ja järjestäjät eivät ole vastuussa osallistujien vammoista tai rikkoutuneista varusteista.

Suosittelemme, että jokainen osallistuja hankkii oman vakuutuksen tämän tyyppiseen kilpailuun.

Kaikkien osallistujien on käytettävä kenkiä. Metallipiikkiset kengät eivät ole sallittuja kanssakilpailijoiden turvallisuuden ja esteiden mahdollisen rikkoutumisen takia. Jos osallistujalla huomataan metallipiikkiset kengät, hänet hylätään eikä osallistumismaksua palauteta.

Vaatetus ei saa aiheuttaa vaaraa itselle, eikä muille osallistujille. Suosittelemme varustautumaan kumipintaisilla hanskoilla, jotka suojaavat käsiä ja helpottavat omaa etenemistä märillä esteillä. Kilpailun aikana ensiaputiimi auttaa hätätilanteissa. Alueella on myös järjestyksenvalvojia.

Kuvat ja videointi
Osallistujista tapahtuman aikana otettujen kuvien ja videoiden oikeudet kuuluvat Wolfrace –tapahtumalle. Osallistuja hyväksyy Wolfrace –tapahtuman oikeuden käyttää materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla. Materiaalia voidaan käyttää markkinointitarkoitukseen hyvittämättä materiaalin käyttöä osallistujalle.

Henkilötiedot
Wolfrace –tapahtumalla on oikeus toiminnassaan kerätä, käsitellä ja käyttää ilmoittamiasi henkilötietoja. Wolfrace saa myös lähettää sähköpostia osallistujille informaatio- ja  markkinointitarkoituksessa.

Muuta
Osallistujat hyväksyvät, että Wolfrace voivat muuttaa rataa (pituus ja muoto), esteitä (määrä ja muoto) tai juomapisteitä (määrä ja sijainti). Julkaistavat ratakarta tovat alustavia ja voivat muuttua. Wolfrace voi lisätä tai poistaa esteitä ilman osallistujan hyväksyntää, eikä osallistuja voi vaatia korvauksia tai muuta vastaavaa järjestäjältä.

Osallistuja voidaan hylätä tai poistaa kilpailusta aggressiivisen tai epäsopivan käyttäytymisen takia tai jos osallistuja ei noudata yllämainittuja ohjeita ja sääntöjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden siirtää tai perua tapahtuma. Osallistumismaksu palautetaan mikäli tapahtuma peruuntuu.

Kaikkien osallistujien tulee noudattaa lakeja ja käyttäytyä vastuullisesti ja osoittaa kunnioitusta muita kilpailijoita, katsojia ja järjestäjiä kohtaan.

Wolfrace huolehtivat ympäristöstä ja sen vuoksi roskat heitetään roskakoreihin, jotka sijaitsevat lähtö- ja maalialueella sekä kaikilla esteillä.

Osallistujat ja katsojat eivät saa olla päihteiden vaikutuksen alaisina tapahtuman aikana.

Järjestäjillä on oikeus muuttaa sääntöjä. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan osallistujille.

Mikäli sääntöjen tulkitsemisessa syntyy erimielisyyksiä, ruotsinkielinen versio on ratkaiseva. Epäselvissä tapauksissa Wolfrace ja sen järjestäjä tekee lopullisen päätöksen.